PAPÍRÁRUGYÁRTÓ KFTAz általunk gyártott termékek:

Borítékok
Tasakok, zacskók
Címkék
Dossziék, gyűrűs mappák
Borítékok

Termékskálánk legnagyobb részét borítékok, levéltasakok gyártása, forgalmazása teszi ki. A hagyományos, standard borítékok mellett különleges, speciális termékek gyártását is tudjuk biztosítani. Nyomott és nyomatlan borítékokban is versenyképes árakkal rendelkezünk. Alappapírban a hagyományos ofszet, műnyomó, kreatív papírok, sőt kartonok is alkalmazhatóak, a kész termékek lehetnek ablakozottak, akár különleges méretekkel is. A nyomás íves, tehát a teljes felület használható. Gyakori a DM borítékok gyártása.

Tasakok, zacskók

Termelésünk jelentős részét teszik ki az ügyviteli-, dísz- illetve csomagolásra készített tasakok. Az alapanyag skálája igen széles, elkezdve a 25 g/m2-es zsírhatlan papírtól az akár 300 g/m2-es duplex, triplex tasakokig. Tudunk gyártani egy vagy többrétegű, nyomott vagy nyomatlan, ablakos vagy ablak nélküli tasakokat kis és nagy példányszámban egyaránt. A tasakok zárási módja lehet milton-kapcsos, enyvezett vagy szilikonos ragasztószéllel. Rugalmasságunkat jellemzi, hogy a vevő által kért bármilyen méretű tasakot el tudunk készíteni, akár kis példányszámban is.

Címkék

A jelöléstechnikában kifejezetten jelentős szerepe van a címkéknek. A Társaságunk által gyártott zsákcímke nemcsak a nevében jelzett zsákok jelölésére használható, hanem bárhol, ahol szükséges a termék néhány információval történő ellátása és igény, hogy ez magán a terméken ne jelentkezzék.

A raktárról azonnal kapható címke mérete 55 x 110 mm és 5 mm-es lyuk segíti a termékre helyezést. A papír anyaga 160-240 g/m2 körüli színes vagy fehér karton. Egy csomagba 1000 db címke kerül. Természetesen egyedi igényeknek is meg tudunk felelni, kérésre más méretű, akár kör alakú címke gyártását is tudjuk vállalni. Erősebb igénybevétel esetén ajánljuk papírőznit vagy fémőznit, amely árában drágább, de a lyuk kiszakadását nagyobb erőhatás esetén is elkerülhetővé teszi.

Dossziék, gyűrűs mappák

Egyedi igények kielégítésére céges mappákat gyártunk. Általában hozott nyomatból a megrendelő által kívánt méretben készítjük a termékeket. A gyorsabb munkavégzéshez, ilyen esetekben nyomatmintát kérünk, hogy a szükséges kivágó szerszámot mihamarabb el tudjuk készíteni. Fóliázást matt és fényes fóliával is vállalunk. A mappákhoz a lefűző szerkezetet biztosítjuk. Ennek beszerzésére hazai és külföldi forrással is rendelkezünk. Lehetőség van kihúzógyűrű, névjegytartó, fémsarok felhasználására.

Dossziét egyedi nyomással vagy címkézve gyártunk, gyorsfűzővel vagy nélküle. Nem okoz gondot a szabványtól eltérő méret sem. Termékpalettánkon megtalálhatok a hagyományos szürkésfehér dossziék mellett az egészen extra színvilágúak is.

Állandóan raktárról kapható termékünk a rajztartó mappa, melyet többféle szabványméretben gyártunk, három oldalról behajtható fülekkel, vászon oldalerősítéssel.

Utolsó módosítás: 2014. július 14.PAPÍRÁRUGYÁRTÓ KFT 1101 Budapest Üllői út 120. 3/3/3/64
Tel: (20) 243-6989 Fax: (1) 782-3236 papirarukft@gmail.com